Запитване за цена обществен интериор Интериор на офис, магазин, ресторант, бар или хотел


За да Ви предоставим коректна оферта за обществен интериорен проект, от ключово значение е да сте посочили предназначението на обекта, особеностите на архитектурата на помещенията, квадратурата, както и да сте приложили актуални скици или снимки на обекта. В запитването посочете Ваши координати, за да се свържем лесно с Вас, в случай че в хода на нашата работа възникнат въпроси. Наш колега ще дойде на място да заснеме обекта с точните размери само ако приемете офертата.

Предназначение на обекта

Какъв е типът на интериора – офис или магазин, за какво ще се използва или ако е заведение, какъв тип (дискотека, бар, сладкарница)?

Друг вид обект

Особености на архитектурата на обекта

За нас е важно да знаем какви са особеностите на помещението - има ли големи пространства или се състои от малки стаи с много чупки. Тази информация ни трябва, за да знаем как да подходим при работата над проекта.

Други особености в архитектурата на обекта

Квадратура на обекта

При изпращането на запитване през нашия сайт трябва да посочите квадратурата на обекта, върху който ще се работи. Моля, имайте предвид, че след като обработим запитването, ще Ви изпратим оферта с цена за квадратен метър. Ако тази цена Ви удовлетворява, ще изпратим екип, който да измери точната квадратура на светлата част на обекта (без стени, носещи постройки и т.н.) Сумата, която ще заплатите след сключване на договора, ще бъде калкулирана единствено върху измерената от нашия екип площ.

Актуални снимки и скици на обекта

Снимките от обекта ни дават ясна представа за етапа, на който се намира, както и възможност да преценим неговите особености. Можете да изберете и добавите множество снимки. Скицата ни трябва, за да може да добием по-точна представа за архитектурата на обекта.

Текущо състояние на обекта

Дали обектът е на груб строеж и има ли възможност да направим всички инсталации така, както ги искаме. Дали има много неща, които се запазват – например настилки или част от мебелите.

Други особености в текущото състояние на обекта

Към какво сте се насочили за интериор на обекта

За да придобием представа какво ще се търси като визия. За нас е важно да знаем дали сте се насочили към класически/барокови мебели или към по-модерни и изчистени линии.

Други особености за стила на обекта

Дизайнерски проекти за инсталациите

Ако не искате никакви промени, означава, че ще се съобразите напълно със съществуващите инсталации и те ще определят разположението на мебелите. В случай че искате да промените разпределението на мебелите или искате окачени тавани например, ще се наложи да се направят промени и по инсталациите.

Други промени, които мислите да правите на обекта

Допълнителни изисквания, коментари или въпроси

Ние даваме на клиентите си свободата да работят както с нас за строително-ремонтните дейности, така и със собствени майстори.

По същия начин стои въпросът с производството на мебелите.

Информация за контакт

За да се свържем с Вас, ако имаме допълнителни въпроси, както и за да можем да Ви върнем отговор на изпратеното запитване. Всички полета в информацията за контакт са задължителни за успешното изпращане на запитването.

Задължително оставете координати, за да може да се свържем с Вас при възникнали въпроси.

Допълнителни коментари и изисквания

За да започнем да работим заедно, трябва да ни изпратите запитване, в което сте посочили необходимата ни информация (ако нямате тaзи информация или Ви е трудно да ни я предоставите, е възможно директно да уговорим оглед или среща в офиса ни).