Запитване за цена жилищен интериор Изпратете запитване за цена на проект


За да Ви предоставим коректна оферта за жилищен интериорен проект, от ключово значение е да сте посочили особеностите на архитектурата на помещенията, квадратурата и да сте приложили актуални скици или снимки на обекта. В запитването посочете Ваши координати, за да се свържем лесно с Вас, в случай че в хода на нашата работа възникнат въпроси. Посещение на място за снемане на размери и оглед на обекта се извършва от наши колеги след одобрена и приета от Вас оферта.

Особености на архитектурата на обекта

За нас е важно да знаем какъв е видът на стаите - дали са с много чупки или скосявания, дали са със стандартна форма или имат други особености. Тази информация ще ни бъде нужна, за да можем най-точно да планираме работата по проекта.

Други особености в архитектурата на обекта

Квадратура на обекта

При изпращането на запитване през нашия сайт трябва да посочите квадратурата на Вашето жилище. Моля, имайте предвид, че след като обработим запитването, ще Ви изпратим оферта с цена за квадратен метър. Ако тази цена Ви удовлетворява, ще изпратим екип, който да измери точната квадратура на светлата част на жилището (без стени, тераса, килер и т.н.). Сумата, която ще заплатите след сключване на договора, ще бъде калкулирана единствено върху измерената от екипа ни площ. Минималната площ за проектиране е 35м² за София и Варна и 50м² за останлата част от страната.

Актуални снимки и скици на обекта

Снимките от обекта ни дават ясна представа за етапа, на който се намира, както и възможност да преценим неговите особености. Можете да изберете и добавите множество снимки. Скицата ни трябва, за да може да добием по-точна представа за архитектурата на обекта.

Текущо състояние на обекта

Дали обектът е на груб строеж и има ли възможност да направим всички инсталации така, както ги искаме. Дали е на шпакловка и замазка, или е апартамент, в който се живее и има много неща, които се запазват – например настилки, врати, част от мебелите.

Други особености в текущото състояние на обекта

Към какво сте се насочили за интериор на жилището

За да придобием представа какво ще се търси като визия, за нас е важно да знаем дали сте се насочили към класически/барокови мебели или към по-модерни и изчистени линии.

Други особености за стила на жилището

Промени по инсталациите и разпределенията

Ако не искате никакви промени, това означава, че ще се съобразите напълно със съществуващите инсталации и те ще определят разположението на мебелите. В случай че искате да промените разпределението на мебелите или искате окачени тавани например, ще се наложи да се направят промени и по инсталациите

Други промени, които мислите да правите в жилището

Допълнителни изисквания, коментари или въпроси

Ние даваме на клиентите си свободата да работят както с нас за строително-ремонтните дейности, така и със собствени майстори.

По същия начин стои въпросът с производството на мебелите.

Информация за контакт

За да се свържем с Вас, ако имаме допълнителни въпроси, както и за да можем да Ви върнем отговор на изпратеното запитване. Всички полета в информацията за контакт са задължителни за успешното изпращане на запитването.

Задължително оставете и координати, за да може да се свържем с Вас при възникнали въпроси.

Допълнителни коментари и изисквания

За да започнем да работим заедно, трябва да ни изпратите запитване, в което сте посочили необходимата ни информация (ако нямате тaзи информация или Ви е трудно да ни я предоставите, е възможно директно да уговорим оглед или среща в офиса ни).