Запитване за цена На жилищен или обществен интериор


Изпратете ни запитване за оферта, като попълните формата с базисната информация за обекта. В рамките на 5 дни ние ще Ви изпратим ценова оферта за създаването на интериорен проект. В тази цена е включен оглед със снемане на точни размери и създаването на идеен и работен проект.

След одобрение на офертата от Ваша страна, ние ще направим посещение на обекта, за да вземем точните размери и да опишем специфичните особености на помещенията. Те ще са нужни не само за създаване на прецизен интериорен дизайн, но и за изготвяне, при желание от Ваша страна, на оферта за цялостната му реализация и за изработване на мебелировката.

Запитване за цена жилищен интериор

Всяко жилище си има особености – архитектурни, местоположение, изложение и т.н. Това оформя част от характера му, другата част я оформяме заедно.

Направи запитване

Запитване за цена обществен интериор

Офисът, хотелът, магазинът или ресторантът трябва да съчетават в себе си стил, фунционалности и да впечатляват посетителите. Вътрешният дизайн на помещението придава представителност на Вашия бизнес и осигурява удобство на клиентите.

Направи запитване

Оферта и цена за проект

 • Онлайн запитване или среща в нашия офис

  За да Ви предоставим конкретна и изчерпателна оферта за изработване на интериорен проект, ние имаме нужда от информация за обекта и за това към какво сте се насочили като дизайн. Затова първата и най-важна стъпка е коректното попълване на "Формата за запитване" или организиране на среща с представител на нашия екип. Постарайте се информацията, която попълвате, да е вярна и приложете снимки и/или скици на обекта.

 • Оферта за интериорен проект

  В рамките на 5 работни дни Вие ще получите оферта за изработване на цялостния интериорен проект, която включва цена на м2 на база посочените от Вас квадратура и особености на помещенията. Много често реалната цена на интериорния проект, която ще заплатите, е по-ниска, защото в договора ние калкулираме само чиста жилищна квадратура без балкони, стени и тъмни помещения, които няма да се проектират.

 • Заснемане на обекта

  Ако цената в предоставената от нас оферта Ви удовлетворява, ние ще изпратим екип, който да направи точно заснемане с всички размери на обекта. Взетите от нас размери и реална квадратура ще залегнат в изготвянето на договора за изработване на Вашия интериорен проект.

 • Подписване на договор

  Ние ще Ви изпратим договор, с който да се запознаете и ако нямате коментари, ще насрочим среща за подписването му в нашия офис. Подписването на договора е основание за започване на работа по интериорния дизайн и обсъждането на концепцията за визията, която ще се търси.

 • Започване на работа по проекта

  След като сме изпълнили всички предходни стъпки, ние имаме готовност да започнем същинската работа по интериорния проект, спазвайки договорените срокове и Вашите изисквания.

Оферта и цена за реализация

 • Завършен интериорен проект

  Преди да пристъпим към остойностяване на ремонтните дейности, необходими за изпълнение на Вашия интериорен проект, ние трябва да имаме завършен и одобрен от Вас проект.

 • Единични цени на ремонтно-строителните дейности

  Ние ще Ви предоставим цени на м2 за всяка от дейностите, необходими за реализацията на интериорния проект. Цените са внимателно описани в зависимост от това дали са само за труд, или са с включени разходи за материали. Така Вие сами можете да прецените дали са приемливи за Вас.

 • Оферта за цялостна реализация на ремонтните дейности

  Ако предоставените единични цени за ремонтните дейности Ви удовлетворяват, ние ще направим калкулация на цялостния ремонт.Количествената сметка, която изготвяме се заплаща, като цената и се приспада от договора за строително-ремонтните дейности.

 • Оферта за изработване на мебели по поръчка

  При изработен от „Ачерно“ интериорен проект ние може да се ангажираме с изработката на мебелите, дори и да не сме изпълнител на строително-ремонтните дейности. След завършване на работата по проекта ще Ви предоставим и оферта за изработка, доставка и монтаж на всички планирани в проекта мебели.

 • Подписване на договор и начало на реализацията на проекта

  Ако сте съгласни с условията в двете оферти: за строително-ремонтни дейности и за изработка на мебелите по проекта, може да преминем към подписване на договорите за изпълнение. Договорът за ремонтните дейности и договорът за изработка на мебелите са независими един от друг, със собствени срокове и клаузи. Работата по тях започва след плащане на първата вноска, съгласно условията в договорите.