Строителство и ремонт Реализация на интериорния проект


Нашата цел е да Ви предложим комплексно обслужване и максимално да Ви улесним при ремонта или преустройството и обзавеждането на Вашето жилище. Ето защо, на клиентите, за които сме разработили идеен и работен проект на интериорен дизайн, предлагаме изпълнението на необходимите строително-ремонтни работи за реализацията му.

Ние се ангажираме с цялостното планиране, организиране и извършването на всички необходими дейности, за да превърнем жилището Ви в дома от 3D визуализациите. Строително ремонтните дейности се предлагат само за град София.

Количествна сметка и оферта за реализация

На клиентите, които използват нашите услуги само за създаване на интериорен проект, бихме могли да направим цялостни количествени сметки за нужните материали срещу допълнително заплащане, а ако в последствие поверите изпълнението на проекта на нас, тази сума се приспада от общата му сума. Качеството на предлаганата от нас услуга и нивото на обслужване, което предлагаме, не ни позволява да се ангажираме с изпълнението на ремонтни дейности по интериорни проекти, които не са създадени от нас.

На база детайлните чертежи и размери от работния проект, ние изчисляваме чистите квадратури на подовете и стените на всички помещения, квадратурите на стените, които ще се събарят или изграждат, линейните метри ВиК и електро инсталации. Те са част от представената оферта, която включва цена на м2 за полагане на плочки и настилки, за полагане на гипсокартон или изграждане на стени, шпакловки и т.н. Прецизните изчисления, на които се базира офертата, гарантират, че договорената за ремонта цена няма да се измени заради непредвидени разходи.

Ремонти

Дългогодишният ни опит и професионализмът ни дават увереност, че ще изпълним желания от Вас ремонт по възможно най-бързия и най-добър начин, спестявайки Ви ангажиментите по купуване и доставка на строителни материали или обзавеждане, планиране на дейностите и надзор на майстори. Цялостният поглед, който имаме върху идейния проект и неговата реализация на различните етапи, свежда до минимум вероятността за грешки и допълнителни разходи и време за отстраняването им.

Ремонтни дейности

 • Бутане, къртене и извозване

  Посочената от нас цена за тази услуга е комплексна и включва всички дейности за постигането на изчистени и готови за работа помещения – къртене, изнасяне, извозване и изчистване.

 • Изгаждане на стени и изравнителни замазки

  Когато проектът предвижда частично или пълно изграждането на нови стени, ние следим за спазването на точните чертежи и на технологичните изисквания.

 • Електро, ВиК, ОВК и СОТ инсталации

  Ние планираме изграждането на всички инсталации, залагането на въздуховоди и преместването на отоплителни тела на правилния етап от ремонта.

 • Сухо строителство

  Поверявайки изпълнението на ремонтните дейности на нас, може да бъдете спокойни, че при монтажа на планираните обшивки и детайли от гипсокартон ще бъде използван правилният вид в зависимост от предназначението и помещението – влагоустойчив в банята и термоустойчив около камината.

 • Настилки, плочки, стенни облицовки

  Ангажираният с проекта интериорен дизайнер ще проследи полагането на плочките и спазването на растера, фугите, поставянето на фризовете и декорните плочки на правилните места.

 • Боядисване, тапети, декоративни мазилки

  Нашите стандарти на работа изискват към боядисване и залепване на тапети да се премине чак след като са приключили всички прашни процеси в жилището.

 • Монтажи

  Монтажът на осветителни тела, ключове и контакти, на настилки, като ламинат и мокет, и на санитария се извършват след приключване на абсолютни всички строителни дейности.