Текстил Част от най-фините щрихи на интериора


Текстилът в едно жилище е част от най-фините щрихи на интериора. Изборът на цвят и текстура зависят изключително много от особеностите на жилището, като разположение, осветеност, цветове на стените и мебелите. В същото време на пазара има голямо разнообразие. Затова текстилът е единственият елемент на интериорния дизайн, който не залагаме конкретно в проекта.

Ние, разбира се, ще Ви насочим към производители на римски, японски, плисе или ролонни щори, пердета или килими. Когато ремонтът на Вашето жилище е в напреднал стадий и са положени подовите настилки, стените са боядисани и голяма част от мебелите са монтирани, Вашият интериорен дизайнер ще Ви консултира на място за най-добрите решения в зависимост от светлината, цветовете на помещенията и общата атмосфера. Ние ще Ви дадем концепция за цвят, текстура, ценови класове и контакти на примерни доставчици, а крайното решение остава Ваше.

Нашите консултанти може да останат на Ваше разположение и при посещението на съответните магазини и мострени центрове за щори, пердета и декоративни елементи – шалтета за спалня, възглавници и покривки, срещу съответната такса.