Механизми за мебели Мебелен обков с доказано качество


Механизмите са елементите, които поемат натоварването при употреба на мебелите. Ето защо, правилният подбор на механизми осигурява не само комфорт на използване, но може значително да улесни достъпа и да увеличи разполагаемата площ в шкафовете Ви.

За да гарантираме дългогодишно безпроблемно ползване с лекота на Вашите мебели, ние работим само с доказани фирми за мебелен обков. Нивото на качество, което предлагаме, изисква използването само на панти и водачи с плавно прибиране. Когато сметнем за необходимо, ще предложим да монтираме повдигащи механизми с газови амортисьори или серво драйв авентос за някои тежки врати.

Ние разполагаме с пълните каталози на производителите и ще изберем за Вас най-подходящите изтеглящи се механизми с кошници, механизми за бутилки, както и специални механизми за ъглови и глухи шкафове, така че тези труднодостъпни места да се използват лесно и ефективно. Нашите дизайнери ще се погрижат да обзаведат вашите гардероби с модерни и удобни поставки и закачалки за обувки, панталони и вратовръзки.