Мека мебел Готова или изработена по поръчка


Готова или изработена по поръчка, ние ще подберем за Вас не само стилна, но и удобна, функционална и качествена мека мебел. Работим с голям брой изпитани български и чужди производители, които осигуряват богато разнообразие от класически и модерни дивани, фотьойли, лежанки, табуретки.

В зависимост от предварително определения бюджет, ние ще ви предложим различни варианти на серийни модели, които се вписват в стила на Вашия интериор – канапета със и без подлакътници, дивани с функция „сън” и фотьойли с разтегателни механизми. Така не само ще спестите време за обикаляне на различни магазини и мострени зали, но може да сте сигурни, че мнението относно качеството, предимствата и недостатъците, което ще получите, е компетентно и напълно независимо.

За съжаление, невинаги е възможно да се намери подходящ модел, който да притежава желаните функции, размери и тапицерия. Тогава ние можем да осигурим качествено изпълнение на желаната мебел по поръчка. Поръчково изработване на мека мебел с разумна цена може да изпълним и в случаите, когато сте харесали скъп дизайнерски модел на чужда фирма, например.