Материали Mасив, ПДЧ, МДФ, стъкло, метал, плексиглас


Постигането на красота и функционалност на една мебел в много голяма степен зависи от правилния подбор на качествени и съобразени с предназначението материали. На база практическия ни опит в дизайна, изработката и монтажа на разнообразни мебели, ние много точно може да преценим кои материали са подходящи или не за реализацията на Вашия интериорен проект. Ние знам какви са предимствата и недостатъците на всеки един от материалите за производство на мебели и ще Ви предложим най-доброто решение, което гарантира дългогодишно безпроблемно ползване и лесна поддръжка.

За производството на мебелите от интериорния проект ние имаме възможност да използваме разнообразни материали, като масив, ПДЧ, МДФ с полиуретаново покритие или естествен фурнир, стъкло, метал, плексигласови и други декоративни плоскости. Работим с изпитани доставчици и сертифицирани материали.

За уникална и изящна визия на Вашите мебели можем да направим за Вас принт върху стъкло или различни плоскости, както и лазерно рязане или гравиране на метални или дървени елементи, фрезоване на МДФ плоскости и дърворезба върху масив.