Електроуреди Избор от всички фирми на българския пазар


Изборът на качествени електроуреди е един от най-важните моменти при обзавеждането на кухнята. При нас ще може да разгледате каталози на всички фирми, които предлагат електроуреди на българския пазар. Ние ще Ви консултираме кои функции и особености са важни за удобството на ползване. Така например, за фурната е добре да изберете модел с телескопични водачи и падащо стъкло за по-лесно почистване, а за миялната – да обърнете внимание на разхода на електроенергия и вода.

Освен стандартните електроуреди, ние може да Ви осигурим доставка и на специфични уреди, като специализирани нискотемпературни хладилници и хладилници за вино, микровълнови фурни и кафе машини за вграждане.

По време на нашия разговор заедно ще уточним кои функционалности на електроуредите са важни за Вас, дали имате предпочитания за конкретни марки и ценови клас. На тази база ние ще Ви предложим избрани модели, ще координираме транспорта и доставката до апартамента.

Важно е изборът на електроуреди да е извършен преди изработката на мебелите, за да се спазят някои специфични изисквания на монтажа. Наши специалисти ще извършат монтажа бързо и прецизно, защото разположението на всички необходими изводи за ток и вода са разположени на най-подходящите места.