Мебели и обзавеждане Производство, доставка и монтаж на мебели и обзавеждане


Когато поверите производството на мебелите на нас, Вие получавате комплексна услуга по изработка, доставка, качване до обекта и монтаж. Вашият интериорен дизайнер следи и координира всички дейности по производството и монтажа на мебелите. Той поема отговорността всичко до бъде изпълнено по най-добрия начин и в определените срокове.

Ние държим на всеки детайл и затова се ангажираме с направата на мебелите, само когато сме автор на цялостния проект за интериорен дизайн на жилището Ви. Само така можем да предложим най-добрите решения от гледна точка на функционалност, комфорт и качество.

Производство на мебели

Предложените в проекта мебели може да бъдат изпълнени от разнообразни материали в съответствие с цялостната концепция. Така Ви гарантираме не само изключително добра цена за Вашите мебели, но и пълното им съответствие с интериорните визуализации.

Ако проектът включва комплексна мебел, която е изградена от метал, дърво и стъкло, например, ние координираме работата на отделните подизпълнители, като подаваме прецизни чертежи за всеки детайл. Така, без да се ангажирате с различни майстори, получавате максимално добра изработка и качество в кратки срокове.

Доставка на мебели

Ние винаги се стремим да предложим на нашите клиенти не само най-подходящите, но и най-изгодните решение за техния интериор. Затова, ако на пазара има готова мебел, чиято визия и качество отговарят на заложените в проекта, ние ще Ви я предложим. Най-често това е възможно за различни видове маса и столове, чиято цена би била значително по-висока, ако бъдат изработени по поръчка. Ние осигуряваме транспорт и пренасяне на произведените от нас или закупени мебели до помещението, в което те ще бъдат разположени.

Монтаж на мебели

Нашите екипи ще монтират всички мебели бързо и качествено. В случаите, когато ние сме изпълнител на цялостния проект по интериорния дизайн – от създаването му през ремонта до обзавеждането, може да разчитате, че ще бъдат отстранени всички дребни поражения по стените, получили се в резултат на монтажа на мебелите.

Мебели и Обзавеждане

 • Електроуреди

  Освен стандартните електроуреди ние може да ви осигурим доставка и на специализирани нискотемпературни и хладилници за вино, микровълнови и кафе машини за вграждане.

 • Механизми за мебели

  Ние работим само с доказани фирми за мебелен обков. Правилният подбор на механизми осигурява не само комфорт на използване, но може значително да улесни достъпа и да увеличи разполагаемата площ в шкафовете Ви.

 • Маси и столове

  За да бъде Вашият интериор съвършен, ние ще подберем най-подходящите столове, трапезни, холни и помощни маси сред многообразието от производители и вносители в България.

 • Материали

  За производството на мебелите от интериорния проект ние имаме възможност да използваме разнообразни материали, като масив, ПДЧ, МДФ с полиуретаново покритие или естествен фурнир, стъкло, метал, плексигласови и други декоративни плоскости.

 • Мебели за баня

  За мебелите за баня най-важното изискване е да са устойчиви на влага и на мокрене. Ето защо, ние работим с PVC плоскости с полиуретаново покритие и така гарантираме устойчивост във времето на мебелите във Вашата баня.

 • Мека мебел

  Готова или изработена по поръчка, ние ще подберем за Вас не само стилна, но и удобна, функционална и качествена мека мебел.

 • Аксесоари

  Богатото разнообразие от каталози с аксесоари, с които разполагаме, ще Ви спести дългото обикаляне на магазини.

 • Мивки и батерии

  Заедно с нашите дизайнери ще може да изберете най-удобната за Вас кухненска мивка от многобройните каталозите, с които разполагаме. На едно място ще може да разгледате и получите професионална консултация относно различните форми, размери и модели на мивки от алпака, стоманени, силгранитни или от полимерни материали.

 • Осветление

  Ние работим с почти всички производители и вносители в България и разполагаме с подробни техни каталози. Заедно с нашите дизайнери ще имате възможност да избирате от голям набор от висящи осветителни тела, пендели, аплици, магазинно осветление и луни

 • Плотове и стенни панели

  Ние ще Ви консултираме при избора на плотове за кухнята и трапезарията и ще Ви покажем реално мостри на термоустойчиви плотове от гетинакс на различни производители, гранит, технически камък или полимерни плотове (кристалан, кристодур)

 • Санитария

  Вие имате възможност да изберете обзавеждането за Вашата баня от каталози на всички големи европейски производители.

 • Текстил

  Ние ще Ви дадем концепция за цвят, текстура, ценови класове и контакти на примерни доставчици, а крайното решението остава Ваше.