Предлагани услуги Вътрешен дизайн, ремонт и обзавеждане


Дългогодишният ни опит в интериорните проекти ни дава увереността, че работата ни може да задоволи всеки клиент, дори и този с най-екстравагантните идеи. Ние не правим компромис при изпълнението и крайният резултат винаги съответства на идейния проект.

Проектиране

Доверявайки ни се за създаването на концепцията на цялостния интериор, можете да бъдете спокойни, че идеите, които имате, ще намерят място във Вашето жилище, магазин, хотел или офис. Ние обръщаме внимание на всички детайли и имате сигурност, че всичко ще бъде изпълнено в срок.

Реализация

Ние предлагаме на нашите клиенти не само създаването на компютърен модел на интериорния дизайн, но и неговото изпълнение с всички необходими ремонтни дейности, както и цялостно обзавеждане с всички необходими мебели и електроуреди. Така Вие получавате гаранция за качествен и завършен в срок интериорен проект.

Интериорен дизайн

Създаваме интериори, които в най-голяма степен изразяват Вашето светоусещане и това, което харесвате, съобразени със стиловете, които Ви допадат, любимите Ви цветове или определена функционалност, на която държите.

Строителство и ремонт

Ние се ангажираме с цялостното планиране, организиране и извършването на всички необходими дейности, за да превърнем жилището Ви в дома от 3D визуализациите.

Мебели и обзавеждане

Когато поверите производството на мебелите на нас, Вие получавате комплексна услуга по изработка, доставка, качване до обекта и монтаж.

Поддръжка и гаранция

Вие може да разчитате и на цялостна гаранционна и извън гаранционна поддръжка на изградените инсталации и монтираното обзавеждане.