Имате възможност да кандидатствате за всяка една позиция във всеки един момент, без значение дали има отворени позиции или не. Ачерно ще се свърже с всички кандидатствали и ще ги информира дали са преминали предварително одобрение за позицията, за която са кандидатствали. С предварително одобрените кандидати ще се организира интервю тогава, когато има отворена позиция за съответната длъжност.

Позиция, за която кандидатствате

За да сте част от екипа на Ачерно, е важно това, което правите, да е не само работа, но и страст и да сте готови да му се посветите и да се развивате постоянно. При нас сме създали отлична организация на работата и екип от едни от най-добрите специалисти в областта.

Автобиография и портфолио

Не държим автобиографията да бъде в определен формат, от нея е важно да разберем само къде сте изучавали висше и средно образование, на какви позиции, колко време и къде сте работили, както и основна информация като име, дата на раждане и координати за връзка.

Портфолиото е основно средство, за да представите своите умения и да привлечете вниманието ни. Важно е да представите своята работа в областта на интериорния дизайн.

Образование, успех и допълнителна квалификация

За нас е важно да знаем не само къде сте учили, но и с какъв успех сте завършили образованието си.

Училище и успех от средното образование Университет и успех от висшето образование

Ако все още сте студент, можете да отбележите успеха си до момента, както и това в кой курс сте.

Ако имате допълнителна квалификация, която смятате за свързана с позицията, за която кандидатствате, моля, отбележете и нея.

Допълнителна квалификация

Опит на подобна позиция

Опитът е важен и определено е голямо предимство, но не се тревожете, ако нямате голям опит. Ако имате талант и желание, това е нещо, което непременно ще се постараем да забележим.

Предишен опит, свързан с позицията

Вид заетост

Моля да отбележите вида заетост, която търсите. Търсим хора, с които да работим заедно и в екип, поради тази причина не предлагаме работа на freelance.

Месторабота, за която кандидатствате

За момента имаме два офиса в страната. Основният ни офис е в София, а вторият ни офис е във Варна. Затова е важно да отбележите местоработата, за която кандидатствате.

Услугите на Ачерно са вече и в Германия. Търсим специалисти, които ще си сътрудничат с останалите членове на екипа от разстояние. Необходимо е да живеят в Германия (в района на Кьолн, Щутгарт или Франкфурт) и да имат образование в областта на интериорния дизайн или архитектурата.

Информация за контакт

След като разгледаме Вашата кандидатура, ще Ви изпратим имейл за това дали сте преминали предварително одобрение. Ще се постараем да дадем обективни аргументи за това защо дадена кандидатура е одобрена или не.

Ако в момента позицията, за която кандидатствате, е отворена и сте преминали предварителното одобрение, ще Ви поканим на интервю по телефона.