Обществен интериор Интериор на офис, магазин, ресторант, бар или хотел


Офисът, хотелът, магазинът или ресторантът трябва да съчетават в себе си стил, функционалност и да впечатляват посетителите. Вътрешният дизайн на помещенията придава представителност на Вашия бизнес и осигурява удобство на клиентите.

Работното Ви място трябва да Ви осигурява максимален комфорт и същевременно да е приветливо за клиентите и да предразполага гостите. При вътрешния дизайн на хотел водещият лайтмотив е удовлетвореността на клиентите. Наблягаме на големи пространства, съчетани със свежи цветове и мебели, даващи усещането за подреденост и откритост към хората. Когато правим дизайн за заведения, сме в стихия си. Това е мястото, където даваме воля на въображението си и можем да сбъднем и най-смелите Ви идеи. Независимо дали обзавеждате малко ресторантче, пиано бар или сладкарница, ние ще Ви предложим най-добрите решения, които ще впечатляват Вашите клиенти с удобство и индивидуалност.

Интериор на бизнес сграда Гонгът на успеха

мениджърски стил

Интериор на бизнес сграда Гонгът на успеха

Дизайн, който демонстрира авторитет

Търговските отдели са като някогашните племена. Конкурират се едни с други, но всеки има свои уникални ритуали, които обединяват екипа в името на общата цел. За да съхрани енергията от вълнението след успешна сделка, бизнесът, за който проектирахме настоящия интериор, залага на традиция, вдъхновена от първата фондова борса.

офис, заседателна, кабинет, кухня, общи пространства

Оформление на офис От какво сме направени

Интериорно студио

Оформление на офис От какво сме направени

Там, където се случва магията на Acherno

Преди да влезете в новия офис на Acherno, нека ви предупредим. Не вярваме в поговорки. За нас обущарят не ходи бос. И музикант къща може да храни. Виждали сме доказателствата неведнъж при срещите ни. Научихме се да разбиваме митове и да надскачаме очаквания тъкмо благодарение на хората, които влизаха в офиса ни през последните 15 г.

рецепция, приемна, коридор, заседателна, зала за срещи, малка зала, офис, релакс зона, кухня, wc

Интериор на бизнес сграда Лъвски пай

находчив дизайн

Интериор на бизнес сграда Лъвски пай

Впечатляващо равновесие между форми и контрасти

“Менажирай хората, не офисите” е мотото на бизнеса, за който проектирахме офисен интериор, разгърнат в няколко етажа от уникалната сграда на Елипс Център. Новата технологична точка от картата на София впечатлява с дизайн, вдъхновен от кулата в Пиза. Вписахме ключовите му елементи в обзавеждане, което демонстрира авторитет, без да е лишено от гъвкавост, откритост и находчивост.

рецепция, общо пространство, кухня, заседателна, офис

Бизнес интериор Отворен код

креативният офис

Бизнес интериор Отворен код

Цветно зониране в офис с отворен план

Добре дошли в един от офисите на Елипс Център, новият технологичен хъб на София! От едната страна на прозорците му с уникален дизайн ви изкушава панорамната гледка. От другата е функционалното вътрешно разпределение, което проектирахме без излишни прегради. Така, както крипто валутите, с които се занимават трейдърите зад тези бюра, не познават граници и демократизират света на финансите.

офис, заседателна, кухня

Интериор на фирмена сграда Стратегия за растеж

офисен лукс

Интериор на фирмена сграда Стратегия за растеж

Рецепция, пура бар и още общи пространства

Когато проектираме за динамична компания с голям авторитет, има много възможни посоки на въображението. А когато измислим начин да съчетаем някои от тях, резултатът е уникален стил, който намира общ език с всеки посетител. Нека ви отведем до рецепцията, пура бара и още няколко общи помещения, където интериорът внася класически лукс и пулсира в ритъма на модерния офис.

рецепция, пура бар, заседателна, wc, фоайе, общи помещения, кухня

Интериор на фирмена сграда Кабинетът на шефа

стилно офис обзавеждане

Интериор на фирмена сграда Кабинетът на шефа

Дизайн на офиси, кабинети и заседателни

С този проект за вътрешно оформление на 3-етажна фирмена сграда обзавеждаме с настроение, мотивация и стил офисите на бързо развиваща се търговска компания. Вижте многобройните ѝ отдели с ясна и логична йерархия. Погрижихме се тя да личи и в организацията на работното пространство.

изпълнителен директор, офис, търговски отдел, заседателна, финансов директор, финансов отдел, счетоводство, директорски офис

Винен бутик Магазин за вино и мечти

с аромат на отлежало грозде

Винен бутик Магазин за вино и мечти

Интериор на фирмен магазин за вино

Уникалното място, скрито старателно в дивия северозапад, Бонония естейт предлага на своите посетители специален винен бутик за собствени сортове вина и дегустация, а интериорното му решение, разбира се, е наше дело. Добре дошли в рая, скъпи гости! Тук ухае божествено!

винен бутик, Бар маси, витрина и щанд, Детайли, селекция, тоалетна

Хотел на брега на реката Новото бижу на Северозапада

настаняване с вкус

Хотел на брега на реката Новото бижу на Северозапада

Проект и реализация на бутиков хотел

Там, където реката среща брега, създадохме неповторим винен оазис за всички сетива. Енотечната култура срещна гурме изживяването, подсилено от тоталната почивка в луксозна обстановка за ценители и на най-малките детайли.

рецепция, към ресторанта, ресторант, ресторанта, реката, хотелски стаи, към стая, Интериор на стая, Винарска изба, Интериор на VIP дегустационна

Дентална клиника Модерно посрещане

Удобство и стил

Дентална клиника Модерно посрещане

Дизайн на рецепция и офис

Животът на една модерна стоматологична клиника е много повече от записани часове и решени проблеми. Това е мястото, на което те посрещат с усмивка, с разтоварващи напрежението светлина и белота и с усещането, че си открил своя съвременен остров на безупречния професионализъм, но и на уютния комфорт, елегантния лукс, вярата, че най-доброто предстои.

приемна, рецепция, клиника, офис, приемна и кабинет

Обзавеждане на офис Сплотеният екип

градски уют

Обзавеждане на офис Сплотеният екип

Модерно офис оформление с отворен план

Модерният градски офис може да бъде вдъхновяващ, предразполагащ, представителен. Може да има много функции едновременно. Но за да действа сплотяващо на екипа, му трябва нещо повече от стил. Трябва му премерен баланс между лично пространство и приобщаващ отворен план. Ясно зониране. Щипка цвят. Доза уют. И ето че вече си заобиколен не просто от колеги. А от приятели.

офис, рецепция, кабинет, заседателна

Офисен дизайн Инвестирай това

младежки дух

Офисен дизайн Инвестирай това

Цветен интериор в модерен стил

“Не сме банката на дядо ви” е лайтмотивът на проекта ни за този интериор. С него улавяме младежкия дух на международна компания, в която работят надъхани брокери на по 20 г. За да им помогнем да дадат най-доброто от себе си, заложихме на дизайн с иновативни решения, но и на уют. На усещане, което е уникален микс от хоумофис комфорта и динамичната екипна среда.

офис, кухня, релакс зона

Интериор на дентална клиника Smile point

Модерна концепция

Интериор на дентална клиника Smile point

Център за усмивки и здраве

Днес е денят, който ще завърши с широки усмивки за цялото семейство. Той започва от слънчевата сутрин, в която всички заедно прекрачват прага на този модерен и свеж център за усмивки и здраве. Посрещат ги изисканият комфорт, високотехнологичното оборудване и отдадените специалисти, които с лекота карат както децата, така и възрастните да се почувстват спокойни и уверени, че са в добри ръце.

приемна, клиника, административен кабинет, кабинет, стоматологичен кабинет

Интериор на офис Офисен дрескод

Модерният вид на заседанията

Интериор на офис Офисен дрескод

Дизайн на заседателна зала

От понеделник до петък не е понятие за време. Принадлежност е. Потапяне в онова, което разпалва сърцето ти. Свива го и го отпуска в ритъма на успехи и предизвикателства. На нови срещи, за които отваряш пространството на втория си дом и посрещаш бъдещи партньори като отдавна очаквани приятели.

заседателна, зала за срещи, кухня, офис

Интериор на студио за красота Нимфа

елегантност в детайлите

Интериор на студио за красота Нимфа

Модерна класика и очарование

Усмивка, свежа и отпочинала кожа с младежки вид, красива прическа, елегантен маникюр в женствен цвят. Красотата и женствеността имат много лица, форми и имена, но всички те се събират на едно място – салон за красота, който трансформирахме в очарователно пространство за среща на съвременни нимфи, грации, героини и богини. Модерна класика, характерни цветове и много детайли.

салон за красота, фризьорски салон, рецепция, зона за маникюр, студио за красота, тоалетна, кухненски кът, зона за козметика

Интериор на бар Vitamin B

крафт бира и автентична атмосфера

Интериор на бар Vitamin B

Вътрешен дизайн на бар

Чаровен градски бар за крафт бира - истински храм на най-консумираната алкохолна напитка в света. Дървото, металът, неутралният фон, дълбокото синьо и яркото жълто в интериора на този бар си партнират, за да предадат живата история на вкуса на златната течност, събрала в себе си хилядолетна традиция, интерпретирана със занаятчийска страст.

бар, заведение, тоалетна

Вътрешен дизайн на стоматологична клиника Д-р Доктор

Интериор на кабинет

Вътрешен дизайн на стоматологична клиника Д-р Доктор

Стоматологична клиника

Пациентката се усмихна и белите ѝ подредени зъби, като малки бели камъчета, се показаха в прекрасна усмивка. Д-р Доктор отиде до светещия тъч панел до рецепцията, замисли се за момент и натисна едно от копчетата. И за секунда всичко се промени. Изведнъж се включиха още лампи и стана много по-светло, музиката се смени, климатикът се пусна, а щорите в кабинетите започнаха да се отварят и затварят.

приемна, кабинети, офис, сервизни помещения, кухня

Интериорен дизайн на сладкарница

домът на сладките изкушения

Интериорен дизайн на сладкарница

Уют и добро настроение

Твоята стихия са пъстрите сладости с различни лица: любими рецепти с дъх на шоколад, с плодови нотки или щипка дръзки подправки. Сладкарница, твое собствено място – когато имаш талант и сърце да осъществяваш мечтите си, това е начинът да споделиш кулинарната си страст с останалите! Какво по-хубаво от това, непознатите да ти стават приятели още след първата хапка, да ги караш да се връщат отново и отново, а твоите сладки изкушения да са желани гости на всеки личен или професионален празник? Ето как изглежда преобразеният от нас интериор на кокетното място, достойно да събере под един покрив страхотната храна и страхотните хора.

сладкарница

Интериор на офис Game On

Динамичен и ярък

Интериор на офис Game On

Вътрешен дизайн на офис

Това е пространство, което насърчава креативността и отвежда ума ти далече от рутината на всекидневието – издига го високо и позволява на въображението ти да се развихри. Тук се чувстваш комфортно. Тук се чувстваш у дома си. Тук няма една определена стая за забавление – всички стаи са стаи за забавление. Работата е игра.

кабинет в офис, всекидневна в офис, хол в офис, кухня в офис, коридор в офис

Интериорен дизайн на бар Изваден от главите ни

Отдих и забавление

Интериорен дизайн на бар Изваден от главите ни

Модерен и разчупен

В дискотеката е шумно и има твърде много хора на квадратен метър. Искаш да я заведеш някъде, където е по–тихо и може да я попиташ как се казва и да си поговорите. Всичко пресъздадохме по начина, по който го видяхме в представите си. Има високи барове и ниски сепарета, маси. За всекиго по нещо. Има и четири стола, в които да се скриеш от всички. Червеното е акцент.

заведение

Интериор на дентална клиника Ослепителна усмивка

Бутик за здраве и красота

Интериор на дентална клиника Ослепителна усмивка

Визията на модерния кабинет

Часът при зъболекаря отдавна не предизвиква онзи ужас от детските кошмари. Поне не в този бутик на здравето и красотата, в който усещането е сякаш се глезиш с посещение за разкрасителна грижа. Единствено специализираната апаратура, професионализмът и подходът на експертно ниво напомнят, че си в дентален кабинет. Същия, от който си тръгваш с усмивка – в ослепително бяло и в отлично здраве.

приемна, клиника, стоматологичен кабинет, кабинет, стерилизационна, тоалетна

Интериорен дизайн на магазин Пурпурно кадифе

Интериор на Магазин за дрехи

Интериорен дизайн на магазин Пурпурно кадифе

Магазин за дрехи

Кадифето е като морето около Вас, заляло и стените и завесите в магазина. Лъскавият под отразява разпиляното Ви отражение и имате чувството, че стъпвате и ходите по вода.

магазин

Интериорен дизайн на офис На покрива на света

Модерен интериор на офис

Интериорен дизайн на офис На покрива на света

Красив и иновативен офис

От върха на катедралата хората изглеждаха малки и незначителни, почти като черни буболечета, пъплещи напред-назад хаотично и без цел. Загледа се в покривите, покриващи като море с избуяли червени водорасли почти всичко под него на различни нива като малки вълни, разминаващи се и никога недопиращи се.

офис

Интериорен дизайн на заведение Пура бар

Класа и стил

Интериорен дизайн на заведение Пура бар

Класически дизайн

Миризмата на пури, уиски и хора се е смесила в сладникаво и тежко ухание, което те обгръща, полепва по теб и те превръща в част от себе си. Запалените светлини са като огромно море, заляло всичко. Може да се настаниш в едно от големите и удобни кресла до камината, да гледаш огъня и да отпиваш от ароматното уиски.

заведение

Интериор на офис Пресечна точка

Тематичен и комуникативен

Интериор на офис Пресечна точка

Логистични решения без граници

Ако стените можеха да говорят, щяха да разказват най-интересните истории, случили се между тях. А дори и отвъд тях – по далечните пътища, през девет планини в десета, където някой някъде грижливо е доставил нещо и е тръгнал наобратно с усещането за добре свършена работа. Усещане, което подслажда глътките кафе, отпити на път или поднесени за добре дошъл отново в офиса.

общо помещение, кухненски офис, кухня, коридор, приемна, конферентна зала

Интериорен дизайн на магазин Слънчево зайче

Интериор на магазин

Интериорен дизайн на магазин Слънчево зайче

Магазин за детски дрехи

Зайче, зайче, слънчево зайче, игриво, скокливо и много красиво. Ела, зайче, слънчево зайче, да нарисуваме слънце, дъга и много деца.

магазин

Интериорен дизайн на ресторант Сблъсък на два свята

Интериор на ресторант

Интериорен дизайн на ресторант Сблъсък на два свята

Ресторант на два етажа

Чели ли сте приказката за градината със златната ябълка и тримата братя? Е, тук няма точно трима братя и градина, но има два етажа.

ресторант, заведение

Интериорен дизайн на магазин Boom

Интериор на магазин

Интериорен дизайн на магазин Boom

Магазин за козметика за вана

Хиляди балончета се пръсват из водата, покриват я с гъста пяна и наситен сладък аромат и гледаш как ароматната бомба се разтваря бавно и завладява сетивата ти. Потапяш крак в горещата ароматна вода и пристъпваш в друг, много по-хубав свят.

магазин

Интериор на ресторант Terra

В сърцето на планината

Интериор на ресторант Terra

Стилен интериор на ресторант

Необходимо ти е съвсем кратко време, за да стигнеш до любимия си планински курорт. Можеш да тръгнеш още в петък вечер и бързо да избягаш от напрегнатия делник. Там имаш безброй възможности: ски, сноуборд, разходки, гледки, масаж... Стилният интериорен дизайн на ресторанта ти прави впечатление още от входа и сякаш те приканва да намериш своето място пред камината.

ресторант