Жилищен интериор Интериор на къща или апартамент


Всяко жилище си има особености – архитектурни, местоположение, изложение и т.н. Това оформя част от характера му, другата част я оформяме заедно. Заедно сбъдваме мечтите Ви за подреден и уютен дом, където да отпочивате след напрегнат ден или да поканите приятели.

Изчистен или натруфен, малък или голям, правоъгълен или с криви стени, висок или нисък, просторен или тесен – или просто твоят апартамент. Всеки си има характер – жилищата ни също. А най-често техният характер отразява този, за когото са правени. И също както при хората, не е важно да харесва на всички – важното е Вие да го харесвате.

Интериор на апартамент Домът на книгите

цвят и настроение

Интериор на апартамент Домът на книгите

Артистично жилище с история

Толкова книги имаше в този дом, когато започнахме! Стотици, хиляди, всякаква литература. Целият живот на един човек. Книги не се изхвърлят на бунище и не се горят без значение какви са, казваше баба. Всяка книга си има път и хора, дето трябва да я прочетат. Но пътят ѝ никога не е на боклука или в огъня.

кухня, трапезария, хол, спалня, антре, баня

На Родопска земя Да не забравим коя си

къща в Родопите

На Родопска земя Да не забравим коя си

Интериорен дизайн на автентична къща

Завръщаме се към корените с проект за интериор на Родопска къща. Камината и лампите хлопатари са наше дело. Текстът към снимките също е авторски.

къща в Родопите, камина, хол, лампи, мека мебел, кухня, светлини

Самодивска земя Очи черни, очи огнени

къща в Родопите

Самодивска земя Очи черни, очи огнени

Интериорен дизайн на спалня в родопска къща

Вече ви показахме интериора на хола в мечтаната родопска къща, а сега е ред и на спалнята. Отново заложихме на изцяло авторски решения, а лампите чанове и кошери на диви оси създадохме със специално отношение към традициите и природата.

лампи-кошери, спалня, Автентичен, отгоре, лампи и огнище, лампи-чанове

Резиденция на щастието

Усмивки за Коледа

Резиденция на щастието

И нека празниците започнат сега

Добре дошли в един магичен дом, готов да посрещне коледните празници с много смях и гости. Слизаме тържествено по мраморните стълби. Подаваме ръка на домакините и се озозваваме в просторната дневна. Там ни очаква изискан welcome drink пред успокояващите пламъци на камината.

дневна, хол, трапезария, стълбище, кабинет, баня, спалня, детска стая, детска спалня, детска баня

Интериор на апартамент Морско безвремие

Летен бохо стил

Интериор на апартамент Морско безвремие

Обзавеждане на дом край брега

Пристигаш, наливаш си чаша лимонада и поглеждаш през прозореца. А той те изкушава със синя панорама, уютен кът за сядане и с опцията да излезеш на терасата, за да усетиш морския бриз. Тук настроението винаги е лятно. Леко като веещите се завеси. Игриво като вълните, на шума на които заспиваш вечер. Безбрежно като хоризонта, неподатлив на никое часово време.

хол, всекидневна, кухня, тераса, спалня

Обзавеждане на къща Семейно събиране

Уют на 3 етажа

Обзавеждане на къща Семейно събиране

Нов живот за старата къща

Старата къща, пълна с мили спомени, отново ще посреща цялото семейство за празниците. Гледките ѝ към пиринските склонове край Банско ще вълнуват сърцата на завърналите се от далечни краища на света синове. Пораснали, но все така привързани към най-близките, които ги чакат тук. Чакат ги с такава любов, че цяла година подреждат празните стаи на горните етажи за… когато децата се върнат.

хол, всекидневна, кухня, спалня, трапезария, коридор, баня

Дизайн на апартамент Висока класа

Модерен лукс

Дизайн на апартамент Висока класа

Просторно жилище в минималистичен стил

Дом, който показва класа със своята елегантна лаконичност в цветовете и формите. Стъпките по луксозния му мрамор ще ви отведат в свят на кадифени стени, пищно капитониране и стилни контрасти, разиграни с матови покрития и балансирани с огледално бронзе. Каним ви на танц в просторните покои на изяществото.

хол, всекидневна, кухня, трапезария, спалня, баня

Интериорен дизайн на къща В полите на Витоша

Вдъхновение от планината

Интериорен дизайн на къща В полите на Витоша

В търсене на вдъхновение извън града

Къде отговорът винаги е да? Къде намираме самочувствието, което ни мотивира да продължаваме и да продължаваме напред? Разбира се, вкъщи. Разгледай спокойствието на една къща в полите на Витоша и почувствай силата ѝ да зарежда собственика си с позитивизъм и да вдъхва усещане за сигурност и ред.

дневна, хол, трапезария, кухня, спалня, баня

Земя на вода и чудо Дивата вода

къща в Родопите

Земя на вода и чудо Дивата вода

Интериорен дизайн на баня в родопска къща

Дойде време да ви представим и интериорното решение за банята в автентичната родопска къща. Силата на водата е непреходна и може както да руши, така и да изцелява тялото и душата. Наричането на водата е стар езически обичай, запазил се в българската народна традиция.

дърво и камък, баня, душ и тоалетна, тъмно, лампи и мивка, Цимент и стъкло

Интериор на апартамент Синьо лято

Морски цветове

Интериор на апартамент Синьо лято

Интериорен дизайн с плажно настроение

Какво е лятото без морето и синия хоризонт? Несбъднат блян. Транзитна гара между сезоните. Миг, отлетял с щъркелите. Чудим се, докато нанасяме последен поглед по бреговата ивица от кухнята на този апартамент. Още една осъществена мечта в океана от интериорни емоции. Създадохме я, носени на вълните на вдъхновението и вярата, че да имаш летен дом край брега е най-висшата форма на щастие.

кухня, хол, всекидневна, спалня, детска, баня

Обзавеждане на къща Винтидж уют в града

Ярки цветове и
стилни кътчета

Обзавеждане на къща Винтидж уют в града

Модерен прочит на най-доброто от миналото

Големият град е изпъстрен с истории, които сглобяват пъзела му от широки булеварди и калдъръмени улички. Истории, които му вдъхват живот. Някои от тях протичат пред погледите на минувачите, ала други остават скрити и се разгръщат само за онези, завъртели ключа в точната врата. Да я открехнем заедно, за да се потопим в цветната приказка на домашния винтидж уют...

хол, трапезария, кухня, втори хол, антре, детска стая, детска, баня към детска, спалня, кабинет, баня

Интериорен дизайн на къща Розово бъдеще

Домът като прегръдка
от емоции

Интериорен дизайн на къща Розово бъдеще

Пастелна нежност и ярки акценти

Прегърни ме, точно тук ме прегърни, под феерията от светещи луни, насред мекотата на материи и цветове, край пламъците на разпалена камина. И ми обещай, обещай ми, че бъдещето ни ще е розово, светло, леко… Като тази стая, като този дом, като онова, което ни събра тук заедно. Онова, за което другите мечтаят, а ние имаме и изпълва всяко ъгълче от трите ни етажа.

спалня, баня към спалня, баня, всекидневна, хол, трапезария, детска стая, детска, баня към детска, антре, стълбище, винарна

Интериор на апартамент Домът на светлината

Модерни контрасти

Интериор на апартамент Домът на светлината

Минимализъм с характер

Домът на светлината беше винаги настроен за гости. Забавляваше ги със своята отлежала колекция от музикални находки, които на фона на модерния му финес придобиваха още по-изтънчено звучене. Приютяваше ги ту на дългата си маса, където ги глезеше с вечеря за богоизбрани, ту на огромния диван, в който потъваха до малките часове на нощта в сладки приказки.

хол, кухня, всекидневна, антре, спалня, баня, детска, детска за момиче, детска за момче

Интериор на апартамент Нежна сила

Тъмни тонове с пастелен туист

Интериор на апартамент Нежна сила

Уют и удобство в стилно приятелство

Към каквото и да се стремим през деня, щом се приберем вечер у дома, копнеем за точно две неща. Нежност и сигурност. Някой или нещо, което да ни защитава от света, със своята организираност, устойчивост, адаптивност. С всичка сила, ако трябва. Но и да ни гали с лека като перце милувка. С успокояваща сетивата усмивка. С поглед, казващ, че всичко ще се подреди. Че има на кого да разчитаме.

всекидневна, хол, кухня, спалня, антре, баня

Интериор на студио Кокетно посрещане

Монохромен лукс

Интериор на студио Кокетно посрещане

Покоите на модерната принцеса

Вечер, малко след 7. Пламъкът на свещите припуква в очакване на гостите и нежната светлина се разстила по кадифената окраска на стената. Елегантно подредената маса всеки момент ще събере смеха, спомените и ситуациите от седмицата на шест приятелки, избрали да празнуват по женски.

кухня, трапезария, спалня, хол, баня

Интериор на апартамент Уютът на отминалите времена

Винтидж класика в ярки цветове

Интериор на апартамент Уютът на отминалите времена

Усещането да си обратно у дома

Животът е постоянно поглеждане назад през рамо. Към неща, места и хора, с които сме се сбогували. Които ни липсват. Неизбежно е. Целта обаче не е да ги върнем обратно. Онова, за което наистина копнеем, е да можем да се почувстваме отново комфортно, въпреки липсата. Да усетим уюта, който са ни давали. Домашният уют на отминалите времена.

всекидневна, хол, детска стая, детска, спалня, антре, баня

Интериор на жилище Тук и сега

Уютен минимализъм

Интериор на жилище Тук и сега

Дизайн на апартамент в модерен стил

Големите промени винаги започват с малки неща. Малките удоволствия, като това, всичко в кухнята да е прибрано и подредено на точното място. Малките кътчета от дома, които се нуждаят от нова енергия и красота. Малките деца, които превръщат огъването на време-пространството в игра, лишена от интерес към друго, освен настоящия момент. Тук и сега.

кухня, хол, спалня, баня, wc

Интериор на къща Среща

ярък и модерен

Интериор на къща Среща

Интериорен дизайн на къща

На границата между лятото и есента. Събота вечер. Под лампата на моста, той я очакваше с роза в ръка, роза с наситено червен цвят. Въздухът беше топъл, а в далечината нежен саксофон на уличен музикант галеше нощта. Тя се появи зад ъгъла.

всекидневна, хол, кухня, стълбище, спалня, баня, дрешник, детска стая

Интериор на жилище Утро над града

просторен и слънчев

Интериор на жилище Утро над града

Дизайн на апартамент

Цели, мечти, хора, идеи. Градът е кръстопът на надежди и съдби. В него дните тичат по малките улици и закачливо се надпреварват кой ще стигне първи до така желаното утре. Неделя сутрин. Слънцето подскача игриво по покривите на сградите, след което плавно се изкачва до последния етаж и гордо се настанява на тюркоазения диван.

хол и трапезария, трапезария, всекидневна, кухня, спалня, баня, детска стая, дрешник

Дизайн на апартамент Монохром

Въздействие без цвят

Дизайн на апартамент Монохром

Модерно обзавеждане в естетиката на минимализма

Геометрия, философия и визуални изкуства. Ако този дом имаше бележник, щеше да е ненадминат отличник и по трите предмета. Функционалното му разпределение би му отредило определението “практичен” в личностната характеристика. Онова, с което биха го запомнили останалите във випуска обаче, е стилът. Свидетелство за класа, елегантност и дизайнерски нюх.

хол, кухня, антре, кабинет, спалня, гостна, баня

Интериор на апартамент Минало & Бъдеще

високотехнологичен и впечатляващ

Интериор на апартамент Минало & Бъдеще

Домът на високите технологии

Домът, в който миналото и бъдещето танцуват неспирен танц. Там, където под един покрив се преплитат великолепието на модерния класическия уют и последните технологии, незабележимо вплетени в интериора. Апартамент, създаден с много желание и любов, за да служи като представително място, в което могат да се видят интелигентните системи за управление на дома или т.н Smart Home системи.

хол, всекидневна, патио, кухня, спалня, баня, кабинет

Интериор на апартамент Бялата къща

лукс в бяло

Интериор на апартамент Бялата къща

Модерен интериорен дизайн

Приготви се да се окажеш в модерно жилище, изпълнено с лукс и безусловна практичност. Всички цветове на едно място и липсата на цветове – бялото и черното. Онова, което виждаш и определяш като бяло, черно или нещо различно от тях, всъщност е вълшебна игра на светлината, от която майсторите в интериорния дизайн се възползват изкусно.

хол, всекидневна, кухня, спалня, антре, баня

Интериор на апартамент Детелини

модерен стил и уют

Интериор на апартамент Детелини

Сладко бягство от големия град

Ако ти е писнало от миризмата на високи скорости и фоновия шум на делника в центъра, избягай рязко от суматохата. Този път ще те отведем на спокойно местенце на броени минути от града, там, където алтернативата на стреса се материализира пред очите ти. Дни, ароматизирани от прясно окосената трева. Нощи, озвучени от песента на щурчетата. Приеми предизвикателството и ни последвай, за да ти покажем какво постигнахме в интериора на този дом.

всекидневна, хол, кухня, кухня и трапезария, антре, спалня, баня към спалня, детска стая, обща баня

Интериор на апартамент Бягство към планината

нестандартно малко жилище

Интериор на апартамент Бягство към планината

В сърцето на природата

„Велики неща стават, когато се срещнат хора и планини.“ Този наш проект за вътрешен дизайн на нестандартно жилище в сърцето на българската природа доказва прословутата фраза на Уилиям Блейк. Клиентът ни отправи предизвикателство – да превърнем неголяма дворна постройка в оригинално, практично и красиво пространство с няколко зони, в които на никой гост не би му липсвало нищо. Интериорът на това малко по площ и неконвенционално по характер жилище е посредник между планината и модерния човек, свикнал с предимствата на градския живот.

всекидневна, стълби, дневна, дневна и спалня, спалня

Вътрешен дизайн на апартамент Stratos

желанието да бъдеш себе си

Вътрешен дизайн на апартамент Stratos

Модерен дизайн и колорит

Домът – не стените, а самият ти, който живееш в него. Да, точно ти! Твоите интереси, идеи, предпочитания, занимания, мечти и цели, твоята истинска емоция, твоят личен стил, а защо не и твоят любим състезателен автомобил. Моделът кола, който е синоним на страстта по елегантните форми и любовта към дрезгавата мелодия на високите обороти – ще откриеш негова снимка на стената над спалнята. Там е, за да я виждаш всеки ден. Интериорът на твоето жилище е вдъхновен от добрия вкус и желанието да бъдеш себе си.

всекидневна, хол, кухня, кухня и трапезария, коридор, тоалетна, спалня, баня

Интериор на апартамент Новите правила на доминото

Модерен минимализъм

Интериор на апартамент Новите правила на доминото

Монохромна гама и дървесен уют

Домовете са нашите крепости. Но и продължение на нашите умове. На философиите, в които вярваме. И сърцата, с които обичаме. Завъртаме ключа, натискаме бравата и влизаме в копнежа си по лекота и опростяване на съществуването. Там, където задържаме на пауза безкрайния поток от информация, тенденции, стоки, услуги и послания. Където по-малкото е повече.

трапезария, кухня, хол, антре, спалня, баня

Обзавеждане на апартамент Бреза

северни щрихи

Обзавеждане на апартамент Бреза

Уютен дом с модерни скандинавски мотиви

Усещаш ледените пръсти на идващата зима по кожата си. Гората от оголели брези е обгърната от мъгла – типично северен величествен пейзаж. Последните есенни листа падат със спираловидно движение и грациозно се приземяват върху разноцветния килим. Тези разходки в края на деня са ти особено приятни, но ускоряваш крачка, за да се прибереш у дома по-бързо – най-специалното място на света, топло и светло, обзаведено в модерен скандинавски стил.

хол, всекидневна, трапезария, кухня, антре, спалня, гостна стая, баня

Интериор на апартамент Живот като картина

многоцветен и вълнуващ

Интериор на апартамент Живот като картина

Цветно настроение и уют

Домовете са като картини, на които са им подарили живот. И като всяка картина те притежават характерна индивидуалност, която точно отразява хората, за които са създадени. Развихри въображението си, смело добави цвят и превърни дома си в произведение на изкуството.

всекидневна, кухня и трапезария, кухня, трапезария, антре, спалня, баня, детска стая

Обзавеждане на апартамент Под светлините на дома

Модерен блясък в бяло

Обзавеждане на апартамент Под светлините на дома

Нежен уют и стилен дизайн

Прибиране у дома, което чакаш като вълнуваща среща. Прекрачваш прага и попадаш в плен на отблясъците по лъскавите повърхности, заиграли се с отразената в гланца феерия от светлини. Посреща те нежен уют в млечно бяло, като облак прегърнало всички любими хора, които мекотата да дивана е побрала под абажура на хубавите емоции.

всекидневна, кухня, хол, антре, коридор, баня, спалня, дрешник, баня към спалня, кабинет, баня към кабинет

Обзавеждане на апартамент Капучино

Домашно часово време

Обзавеждане на апартамент Капучино

Дизайн с функция уют

Споделянето се случва в компания, която те кара да се чувстваш като у дома. В интериор, който те предразполага да се настаниш удобно. В сегашно време, което сякаш спира, щом усетиш аромата на прясно сварено кафе. Тогава се отдаваш на блаженството на момента, на малките глътки и дългите песни, на радостта да имаш свое кътче от света, обзаведено по твой вкус.

всекидневна, кухня, хол, спалня, детска стая, антре, тоалетна, баня

Обзавеждане на жилище Сутрин, пълна с нежност

Там, където цари любовта

Обзавеждане на жилище Сутрин, пълна с нежност

Прегръдка от деликатни тонове

Там, където ухае на прясно изпечен хляб. И те очаква чаша топъл чай. Където любовта не е само цитат от стената. И е по-сладка от шоколад. Там, където потъваш в уютна мекота. И се рееш в мечти с лекотата на водно конче. Там, където е светло дори по тъмно. Където си обичан. Където някой те завива, докато заспиваш. Там, където си себе си. У дома.

трапезария, хол, кухня , баня, спалня

Интериор на апартамент Горска фея

вечна пролет у дома

Интериор на апартамент Горска фея

Малки и големи вълшебства в класически стил

Може да ти се струва, че си в къща на фея, сгушена между дърветата в гората, но всъщност това е чаровен градски апартамент, в който да избягаш от сивотата на делника. Чувстваш се така, сякаш вечно си живял тук: на душата ѝ е леко, а на тялото – комфортно. Погледът ти се плъзга по изящните плавни форми, оцветени в бяло и бледи нюанси на бежовото и розовото.

всекидневна, кухня, антре, спалня, детска стая, баня

Интериор на апартамент Мъжки характер

Геймърско жилище

Интериор на апартамент Мъжки характер

Модерна естетика в тъмни нюанси

Не си бил никъде, докато не си се прибрал вкъщи. Спомни си тази мисъл на Тери Пратчет, докато наместваше ключа в ключалката. Фантастичният свят беше неговият втори дом. Сега пристъпваше с нетърпение в първия, за да включи конзолата и да се потопи в другата реалност.

всекидневна, кухня, хол, спалня, антре, баня

Интериорен дизайн на апартамент Бохемски

Модерен интериор на апартамент

Интериорен дизайн на апартамент Бохемски

Бохемско излъчване в интериора

Апартаментът се състои от голям хол с трапезария и кухня, спалня, баня, коридор и детска стая. В цялото жилище има точно два прави ъгъла, но пък се получи бохемско. А на бохемите не им пречат кривите ъгли. Даже намират вдъхновение в тях.

хол, кухня, трапезария, спалня, детска стая, баня

Вътрешен дизайн на апартамент Есен

Елегантност и модерен стил

Вътрешен дизайн на апартамент Есен

Да преоткриеш магията

Професионално осъщественият проект за вътрешен дизайн на твоя дом може да сбъдне част от мечтите ти, но най-страхотната му свръхсила е, че може да запрати въображението ти към другия край на света, към друго годишно време или към още по-дръзките мечти, за осъществяването на които ще трябва да прекрачиш прага му. В интериора на този апартамент ще откриеш претворени знаците на есента: пепеляворусите коси на закъснелите жита, откровеността на голите клони на дърветата, белотата на къдравите облаци. Тук ще намериш и няколко сияйни цвята, които внасят вкъщи багрите на есенните плодове.

всекидневна, хол, кухня, трапезария, антре, спалня, баня

Интериор на къща Отминали времена

къща в малкия град

Интериор на къща Отминали времена

Интериорен дизайн на къща

Есента вече приближаваше, а една достолепна къща, прегърната от природата, мечтаеше за отминали времена. Тя мечтаеше за онова трепетно минало, когато на почит бяха истинските важните неща.

трапезария, всекидневна, хол, вестибюл, кухня, спалня, дрешник, детска стая

Интериор на апартамент Калейдоскоп

Модерен и цветен интериор

Интериор на апартамент Калейдоскоп

Модерен и цветен интериор

Безброй малки отражения от огледала, обагрени в цветовете на въображението. Витражни стъкълца, избухнали в красив хаос и вдъхновили обзавеждането. Танцуваш в ритъма на цветовете в света на калейдоскопа. Фрактална графика, движение, мелодия…

хол, кухня, трапезария, коридор, спалня, детска стая

Класически дизайн на апартамент Тюркоаз

уютна атмосфера

Класически дизайн на апартамент Тюркоаз

Цветни отрязъци време, запечатани в паметта

Обичаш да изразяваш себе си чрез всичко, което правиш, да слагаш подписа си под всяко свое дело. Имаш мнение и неподправен вкус, който не прилича на никой друг. Знаеш какво искаш. Представяш си своя дом в класически стил и в нежни нюанси, динамично допълващи се в уютната атмосфера – бяло, бежово и тюркоазено. Залагаш на красота и лукс, но и на практичност.

кухня, кухня и трапезария, хол, спалня, баня към спалня, детска стая, баня

Интериор на апартамент Околосветско пътешествие

Пъзел от мечти и спомени

Интериор на апартамент Околосветско пътешествие

Стилно обзавеждане на апартамент

Куфарите са готови и те чакат до входната врата. Билети, паспорт, камера, пари, ключове... Май си взел всичко. Изпиваш още няколко дълги глътки кафе в стилната всекидневна, оставяш празната чаша на черния кухненски плот и се отправяш към ново приключение. Нямаш никакво търпение. Все пак целият свят очаква теб.

всекидневна, хол, кухня, антре, спалня, работна зона, баня

Вътрешен дизайн на къща Между сезоните

Четири сезона на три етажа

Вътрешен дизайн на къща Между сезоните

Елегантен интериор на къща

Влизаш през масивната входна врата и осъзнаваш, че си в дом, в който винаги царят гостоприемство и топлина. Безсмъртна и завладяваща, елегантността в бежово-кафяво на първия етаж беше допълнена от свеж и цветен интериор на втория и третия етаж. Пролет, лято, есен и зима. Животът в този дом е като магическа разходка между сезоните.

антре, стълбище, хол, всекидневна, кухня, трапезария, спалня, баня, спалня и дневна, втора баня, детска стая, гардеробна, преходна стая

Интериорен дизайн на апартамент Джаз

Интериорен дизайн, взел най-доброто от миналото

Интериорен дизайн на апартамент Джаз

Стилно обзавеждане в натурални цветове

Малка уличка в Ню Орлиънс в края на 20-те години на миналия век. Лятна отмора. Лунна светлина. Празнично облекло. Джаз бенд, изцяло отдаден на вълнението от импровизацията. Страхотна мелодия с водещ саксофон, приятелски подкрепен от целия оркестър. Няколко десетки чифта тактуващи крака. Първата двойка танцуващи се отделя от тълпата и привлича внимание с уверени стъпки в ритъма на музиката…

хол, кухня и трапезария, коридор, офис, спалня, детска стая, баня, втора баня

Интериор на апартамент Букови листа

есенен чар у дома

Интериор на апартамент Букови листа

Натурални тонове и модерни акценти

Един есенен следобед се прибираш към вкъщи и решаваш да минеш напряко през парка. Докато вървиш по алеята с букови дървета с корони, величествено надвиснали над теб, се появява вятър и се оказваш във вихър от разноцветни падащи листа. Не след дълго времето утихва и чуваш само стъпките си по пъстрия килим, образуван под краката ти. Не би заменил тези красиви мигове сред природата за нищо на света. Иска ти се да ги пренесеш и у дома.

всекидневна, антре, кухня, баня, детска стая, детска баня, спалня, гостна стая, тоалетна

Семейна идилияизвън града

Размечтахме се в съвременен вариант

Семейна идилияизвън града

Вила "Слънце"

Слънчевите лъчи се прокрадват през пердето на бабината къща, за да ни припомнят сладостта на детските спомени… Размечтахме се, но в съвременния вариант ситуацията понякога е малко по-различна и всъщност разполагаме с модерна и уютна вила в планинско селце, но никак не е зле.

хол, всекидневна, трапезария, кухня, антре, спалня, баня

Интериор на апартамент Аристократично-артистичен

Аристократичен уют

Интериор на апартамент Аристократично-артистичен

Модерна класика

Тук има много книги, а съответно и много библиотеки, в които те се съхраняват. Книгите имат специално значение и място. И са навсякъде: в антрето, в хола, в спалнята, в кухнята, а може би дори и в тоалетната. Те са духът на жилището.

всекидневна, хол, спалня, антре

Интериор на жилище Cadmium Yellow Pale

модерен интериор и добро настроение

Интериор на жилище Cadmium Yellow Pale

Интериорен дизайн на апартамент

Добре е да се заредиш със светли мисли и положително настроение, за да бъдеш щедър на усмивки. Завръзката на историята на този дом е наситена на пигменти. Най-силно впечатление в интериора правят жълтите нюанси, начело с Cadmium Yellow Pale. Свежите акценти и жизнерадостна гама.

кухня, хол и трапезария, всекидневна, хол, коридор, тоалетна, спалня, баня

Интериор на апартамент Домино

модерен интериор извън рамката

Интериор на апартамент Домино

Вътрешен дизайн на апартамент

Отражения, контрасти и съвършенство. Светлина и простор, които те отдалечават от градската суматоха, но са на една крачка от активния градски живот. Черно и бяло - защото противоположностите се привличат и се събират в плочките на доминото. Динамична комбинация от елементи в интериора, комбинация от огън и лед.

всекидневна, кухня и трапезария, кухня, хол, спалня, баня

Интериорен дизайн на къща Между планината и града

Животът е прекрасен

Интериорен дизайн на къща Между планината и града

Модерен и уютен интериор

От ставането от голямото и меко легло сутрин и душа в огромната баня с големи прозорци, до огледалото, в което да се видиш в почти цял ръст, и големия дрешник на долния етаж, от който да си избереш удобни дрехи за новия работен ден.

всекидневна, хол, трапезария, кухня, спалня, антре, стълбище, тоалетна гости, баня, кабинет, дрешник

Интериорен дизайн на апартамент Алхимикът

Еклектичен стил и дръзки акценти

Интериорен дизайн на апартамент Алхимикът

Предизвикателен и дързък интериор

Алхимикът стоеше отстрани и разказваше странна история сам на себе си. История за превъплъщението, за пътешествията и за магията – такава, каквато я познават малцина. История за това, как всичко се слива, загубва границите си и добива нови очертания в един свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

хол, кухня, коридор, кабинет, спалня, баня

Интериор на апартамент Музикална кутия

модерна класика в пастелни нюанси

Интериор на апартамент Музикална кутия

Интериорен дизайн на апартамент

Казват, че най-ценните подаръци идват в малки опаковки. Такива са изключителните предмети на ювелирното изкуство – уникалността им привлича човешкото око от хилядолетия насам. Когато удивителната красота на скъпоценна вещ се срещне с красотата на вълшебна мелодия, се ражда музикалната кутия – истинска наслада за сетивата.

всекидневна, кухня и трапезария, антре, спалня, детска стая

Интериор на апартамент Убежище

Уют и универсални решения

Интериор на апартамент Убежище

Обзавеждане на съвременно жилище

Светлина, която дарява с живот. Всички лъчи, концентрирани в една точка – бялото. Весело слънце, нарисувано в жълто, и мистериозна луна във вариации на сиво-бежовото. Удоволствие е да се прибереш в красив, удобен и модерен дом, в който решенията са умни, всичко е универсално приложимо и едновременно с това е по твой вкус.

всекидневна, кухня, антре, баня, спалня

Oбзавеждане на апартамент Градски

Горски уют в един кокетен градски апартамент

Oбзавеждане на апартамент Градски

Модерен интериорен дизайн

Слънчев и ведър май. Синьо небе, галещо слънце и топъл ветрец. Буйна растителност. Свят, потънал в цвят. Цветята се събуждат и разтварят. Птиците пеят, листата на дърветата шумолят едва доловимо. Всичко, изглежда, е в своя апогей. Животът е истински празник.

кухня, трапезария, хол, коридор, спалня, баня

Модерен дизайн на жилище Гравитация

грабваща атмосфера

Модерен дизайн на жилище Гравитация

Силата, която те привлича към дома

Където и да си, винаги има сила, която те привлича към дома, като гравитация, на която не можеш да се противопоставиш. Твоята орбита. Твоят полет. Твоят уют. Твоят интериор. Атмосферата – такава, каквато ти харесва. Модерна обстановка, подчинена на закономерностите в космоса и на вкуса ти. Топли и студени елементи. Дърво, метал, стъкло. Кръгове, елипси, спирали.

кухня, кухня и трапезария, антре, всекидневна

Интериорен дизайн на апартамент Грим

Разчупен и модерен интериор

Интериорен дизайн на апартамент Грим

Загадъчно излъчване в интериора

Грим – нежен, дискретен и безплътен, на младо лице в най-прекрасния ден. Ефирен и едва загатнат. Гримът променя, превъплъщава, очертава и размива. Едно лице с много маски. Едно лице и хиляди усещания.

хол, кухня, коридор, спалня, баня, тоалетна

Интериор на апартамент Пътешественик

баланс и цикламени акценти

Интериор на апартамент Пътешественик

Модерен дизайн на жилище

Модерен стил в интериора на твоя съвременен дом, в който като дръзко и все пак премерено изявление са разпръснати капки ексцентрично цикламено. Цвят с царствено излъчване – родственик на пурпурното, превърнат в балансиращ фактор в една среда в преимуществено бежово и дървесен декор, среда на топлина, спокойствие и уют. Дом, който събира множество от лицата на света, опознати от теб – пътешественика, под един покрив.

кухня и трапезария, кухня, хол, всекидневна, спалня, баня

Интериор на апартамент Усмивка

Интериор, носещ настроение

Интериор на апартамент Усмивка

Модерен интериор

Споглеждате се многозначително и по лицата ви се разливат широки усмивки. И ти, и близките ти се усмихвате, защото знаете, че това е точно вашето място сред всички други места на света. Очарование, сърдечност, магия. Споделена емоция. Усмивка. Усмихнатите лица са винаги красиви..

хол и трапезария, всекидневна, кухня, коридор, спалня, детска стая

Интериор на апартамент Ангелска симфония

Малко жилище за хора с големи сърца

Интериор на апартамент Ангелска симфония

Оригинални идеи за малко пространство

Дори домът да е малък, важното е сърцето ти да е голямо – ние разполагаме с решения за останалото. Ето как реализирахме проект за интериор на жилище с площ от едва 35 m2. Реорганизирахме пространството и използвахме всяко кътче, за да създадем съвременен дом, на който не му липсва абсолютно нищо.

хол, всекидневна, кухня, спалня, баня

Интериорен дизайн на къща Таваните

Интериор с нестандартни окачени тавани

Интериорен дизайн на къща Таваните

Модерен и уютен интериор

Таваните – характерен елемент и интригуваща визия. Таваните в тази къща бяха отличителният й белег. Решихме да ги запазим и да ги превърнем в характер. Изключително майсторски направени, сега са елемент, който се вписва в цялостната визия на къщата.

хол, трапезария, спалня, детска за момче, детска за момиче, антре

обзавеждане на къща Град в нощта

динамика и модерен интериор

обзавеждане на къща Град в нощта

Вътрешен дизайн на къща

Градът – отделен организъм с туптящо сърце и безброй артерии, пренасящи хора и идеи. В градския въздух летят малки и големи мечти и цели. Динамика, високи скорости и преливащи един в друг топли и студени цветове. В нощта няма задължения, има само наслада и лично време, на което да се отдадеш напълно. Погледни към звездното небе, а после към светлините на града.

всекидневна, антре, кухня, основна спалня, баня, стая за гости, втора спалня, трета спалня

Обзавеждане на апартамент Цветовете на телеца

Интериор, подвластен на зодиака

Обзавеждане на апартамент Цветовете на телеца

Модерен и изчистен дизайн

По този проект работиха трима души, които са зодия телец. Клиентката е телец и двамата дизайнери, основно обвързани с проекта, също са телци. Те успяха да постигнат синхрон в работата си и осъществиха всички идеи, които бяха предварително замислени. Интериорът е наситен с цветове, плавно преминаващи един в друг.

всекидневна, спалня за гости, спалня, антре

Интериорен дизайн на къща Обичай живота

Интериор на изящна къща на два етажа

Интериорен дизайн на къща Обичай живота

Модерен и уютен интериор

Животът е прекрасен. Цветен и шарен. Животът е динамичен. Мечта. Животът е изненадващ. Просто игра. Животът е песен. Истинско предизвикателство. Животът е любов. Обичай живота!

хол, родителска спалня, баня на първи етаж, стълби и гардероб, детска стая, баня на втори етаж, спалня на втори етаж

Интериорен дизайн на апартамент Приспивна песен

Приказен интериор

Интериорен дизайн на апартамент Приспивна песен

Загадъчно излъчване в интериора

Нежен женски глас, извиващ се грациозно в красива мелодия. „Нани-на“. Нежните светли нюанси и изчистената линия на интериора те пренасят в свят на приказни герои, в който звучи мелодия на позната приспивна песен.

всекидневна, трапезария, кухня, антре, спалня, баня

Интериор на апартамент Портокалово сладко

Интериор сладък като елегантна портокалова торта

Интериор на апартамент Портокалово сладко

Модерен и изчистен интериор

Портокаловото сладко придава на всеки десерт онзи екзотичен вкус, който те кара да се чувстваш все едно си на почивка на някой далечен плаж. Сладостта му не е прекалена, вместо това сладкото от портокали фино допълва с хубавия си аромат и лек вкус всичко, към което се добави.

хол, кухня, спалня, баня

Интериорен дизайн на апартамент Пияни вишни в шоколад

Феерия от цветове

Интериорен дизайн на апартамент Пияни вишни в шоколад

Модерен интериор

На пръв поглед интериорът на този апартамент може да създаде грешното впечатление за прекомерно използване на цветове. Изключително измамно. Хармонията в тази палитра е резултат от невероятно майсторство и естетически усет.

всекидневна, хол, спалня, баня, тоалетна

Интериор на апартамент Мока

Успокояващ и същевременно завладяващ интериор

Интериор на апартамент Мока

Модерен интериор

Нюанси на кафе, гарнирано с мляко и карамел. Нюанси на тютюн и сив дим. Меки цветове, напомнящи ароматна чаша кафе и догаряща цигара.

хол, спалня, антре, баня, кухня

Интериорен дизайн на апартамент Ню Йорк

Ултрамодерен блестящ интериор

Интериорен дизайн на апартамент Ню Йорк

Модерен и луксозен интериор

Апартамент на висок етаж. Ню Йорк се вижда през големите френски прозорци или поне така ни се искаше. Апартаментът е с голям хол, трапезария, спалня с кабинет, детска стая, две бани и мокро помещение с тоалетна.

всекидневна, хол, детска стая, спалня, баня, тоалетна

Интериор на апартамент Мантра

Дълбоко съзерцание, уют и спокойствие

Интериор на апартамент Мантра

Модерен и изчистен интериорен дизайн

Прекрасно е да можеш да се отпуснеш, да се отдадеш на релакс и спокойствие и само да съзерцаваш всичко наоколо или да се потопиш дълбоко в себе си. Точно такъв интериор, предразполагащ към пълно блаженство, е този, по който работихме доскоро.

всекидневна, хол, кухня

Интериорен дизайн на апартамент Канела, кардамон и ванилия

Хармония от цветове

Интериорен дизайн на апартамент Канела, кардамон и ванилия

Модерен и уютен интериор

Смесихме цвета на канела с ванилия. Направихме микс от какао с ванилова захар и ягодов шербет. Странно е как, гледайки снимки на храна, човек може да се вдъхнови да направи вкусен интериор. Да използва и да се вдъхновява от цветовете на подправките и храната.

всекидневна, хол, детска стая, спалня, банята, детската баня

Интериор на апартамент Дон Кихот

Ренесансов аристократизъм

Интериор на апартамент Дон Кихот

Модерна класика

Модерна класика. Интериор, който те връща обратно във времената на смели рицари, вълнуващи приключения и завладяващи приказки. Всичко това, пречупено през призмата на 21 век, в апартамент (Дон Кихот).

всекидневна, кухня, холна

Интериор на апартамент Дзен

Млад бунтарски дух

Интериор на апартамент Дзен

Модерен стил с етно елементи

Апартамент, подчинен на един млад бунтарски дух. Клиентът е млад, енергичен човек, който знае как да се забавлява и да живее. Знае какво иска от живота и от дома си.

всекидневна, хол, спалня, тоалетна, баня

Интериор на апартамент Дим

Като на околосветско пътешествие

Интериор на апартамент Дим

Бохемски и модерен интериор

Димът е едновременно плътен и безплътен. Цветен и невидим. Оформен и безформен. Димът е неуловим. Може да изпълни всяко пространство. Може да приема всякакви причудливи форми. Може да го пипнеш, но не може да го уловиш. Може да е дим от цигара или дим от камина. Може да е сив, може да е бял, може дори да е черен. И все е дим.

хол, кухня, спалня, стая за гости, кабинет, баня, втора баня

Интериорен дизайн на апартамент Бетон, тухла и желязо

Артистичен, техно, еклектичен

Интериорен дизайн на апартамент Бетон, тухла и желязо

Лофт интериор

Този апартамент не прилича на никой от предишните ни проекти. Клиентите ни поискаха нестандартно и екстравагантно обзавеждане за новия си дом и ние сътворихме една приказка от декоративни тухли и желязо.

всекидневна, хол, спалня, детска стая, баня с тоалетна, баня

Интериор на апартамент Оптимизъм му е майката

Пълно преобразяване на дома

Интериор на апартамент Оптимизъм му е майката

Модерна класика с лек ретро привкус

Казваме коренна промяна, защото подменихме всичко. За да сме сигурни, че няма да имаме проблеми на по-късен етап, сменихме ВиК и електроинсталациите, елиминирахме стари течове, изправихме стени, а където имаше нужда, направихме нова замазка.

всекидневна, кухня, спалня, коридор, тоалетна

Интериор на апартамент Долината на Лоaра

Съчетание на аристократизъм и модерна класика

Интериор на апартамент Долината на Лоaра

Класически интериор

Стилът на този апартамент е трудно да се определи еднозначно. Еклектика между така наречения Прованс, барокови елементи, модерни елементи и още нещо

хол, кухня, спалня, момичешка детска стая, момчешка детска стая, баня

Вътрешен дизайн Времето

Разчупен и уникален интериор

Вътрешен дизайн Времето

Модерен интериор с класически елементи

Два апартамента се обединиха, за да направят нещо, което ще бъде голямо и просторно. Идеята ни бе да създадем усещане по-скоро за къща, отколкото за апартамент, достатъчно широко жилище за всички гости и за моментите, които предстоят.

хол, кухня, спалня, детска стая, баня, малката баня

Интериор на апартамент Всичко си има история

Уютен дом

Интериор на апартамент Всичко си има история

Модерен интериор

Началото и краят понякога се преплитат. Там, където се изчерпват трите нюанса оранжево, започва цветна феерия от сиво и червено, кафяво и бяло, съчетани с комбинации от дърво, метал и стъкло.

хол, всекидневна, детска стая, кухня, коридор

Интериор на апартамент Островът на съкровищата

Като в приказките

Интериор на апартамент Островът на съкровищата

Модерен интериор

Този апартамент веднага привлича погледите, защото го превърнахме в едно шикозно местенце, запазило индивидуалността на обитателите си във всяко едно помещение.

всекидневна, хол, кухня, спалня, детска стая, баня, тоалетна

Интериорен дизайн на апартамент Слънчогледи

Слънчев и съвременен апартамент

Интериорен дизайн на апартамент Слънчогледи

Съвременно и слънчево излъчване

Напоследък част от апартаментите идват при нас направо с името си. Слънчогледи е един от тях. Решихме, че това ще е идеалното име за слънчеви хора и слънчев апартамент.

хол, спалня, коридор, баня

Интериор на апартамент Аеро Шоколад

Есктравагантен и дързък

Интериор на апартамент Аеро Шоколад

Модерен и изчистен интериор

Представяме ви необикновен дизайн, съчетал в себе си младежката непринуденост и спокойствието на домашния уют. Интериор, препращащ към вкуса на различни видове шоколад: млечен, натурален, с пълнеж или с балончета. Шоколадът е като дома - всеки има различен вкус. Едни го харесват млечен, други го харесват черен. Някои го обичат с лешници или с бадеми.

всекидневна, спалня, антре, баня